En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

Smycken för välgörenhet

På min nuvarande arbetsplats har jag flera kollegor som arbetar för samma bemanningsföretag sjuksköterska som jag gör och vi har börjat träffas även på fritiden. Det är roligt då vi alla vet hur viktigt det är med bra gemenskap när man ofta byter arbetsplats. Ibland kan det vara svårt att passa in och då är det extra skönt när man från första stund hamnar helt rätt. I mitt jobb möter jag en del livsöden och det kan ibland vara svårt att ta in. Jag är bra på att koppla bort jobbet med aktiviteter som shopping och uteliv men ibland känner jag att jag vill göra något mer. Därför har jag nu tagit initiativ till att skapa en liten förening som tillverkar smycken, där förtjänsten uteslutande går till välgörande ändamål. Vi ska tillverka pärlarmband som sedan kommer att finnas till försäljning i receptionen på sjukhuset där jag arbetar nu. Jag hoppas vi får möjlighet att donera större summor till välgörenhet.

Handled prydd med armband

Leave a Reply