En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

Skönhet och fest


Det har kommit nya lagar från modeindustrin i Frankrike. Nu är det förbjudet för modeller med ett för lågt BMI att visa kläder. Jag hoppas att det är samma sak för dem med högt BMI. Varken lågt eller högt är ju bra utan skadliga. Annars tycker jag att det blivit betydligt bättre i modebranschen de senaste åren. Flera siter på internet som säljer kläder visat upp hur kläderna ser ut i olika storlekar på modeller. Det tycker jag är superbra. För kläder kan sitta olika på någon med storlek 36 eller 40.

Nä nu ska jag göra det jag gick online för. Filmklippet kom upp i min Facebookfeed så kände att jag måste blogga om den. Jag ska hjälpa morfar att hyra festlokal i Luleå. Han fyller 70 och ska ha en stor fest i sommar. Även om morfar är ganska duktig på att använda nätet kan han inte allt. Han betalar sina räkningar och sedan har han Facebook men där går gränsen. Jag skickade bilder på olika lokaler, han bestämde och nu ska jag boka åt honom. Så i sommar blir det en tripp till Luleå för kusinträff och såklart morfars stora kalas. Måste hitta en snygg somrig klänning. Klänningsbomba mig med bilder tack :)

« Previous post

Leave a Reply