En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

Min shoppinggalna familj

Min bror är precis som mig, han älskar att shoppa loss. Visst skiljer det sig åt vilka saker vi shoppar. Har blir urlycklig när han hittar billiga bildelar till BMW eller en par superbra högtalare till bilen. Han är med i en grupp på Facebook för BMW så han får alltid massor av tips. Även om vi har olika intressen så finns det ingen roligare än min bror att ta med ut på en ordentlig shoppingtur.

Det finns många fördelar att shoppa med en kille tycker jag. Fast det jag uppskattar allra mest är att han är ärlig. Han säger verkligen till om det inte är något som passar. Ni vet hur det är med vissa tjejkompisar. De vågar inte att säga ärligt för att de är rädd att jag ska bli ledsen.

I dag har vi varit på stan i fyra timmar. Jag fick med mig så många bra saker hem. De har börjat med sommarreorna så det går att fynda ganska rejält. Dagens bästa köp var utan tvekan ett par Lacoste skor som var nedatta med 25%. Finns det något bättre än att hitta riktigt snygga saker på rea. Det är få ting som slår den känslan. Jag vet att det låter ytligt men jag blir faktiskt glad av att shoppa! Måste vara ett släktdrag för när jag tänker efter så gillar alla i familjen att shoppa. Eller nja inte pappa. Han handlar bara om han behöver något. Annars sätter han sig på ett fik. Fast det är bra för då kan vi andra lämna våra shoppingkassar till honom som håller vakt 😀
jdidd