En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

Köpt nya jeans på nätet

Häromdagen när det regnade så klickade jag hem ett par nya jeans på nätet. Jag behöver faktiskt ett par nya byxor, och eftersom det var rea tyckte jag att det var ett riktigt kap. Jag blev dock lite orolig då jag efter mitt köp läste att en annan person som beställt från samma webbsida hade råkat ut för en ID-kapning. Direkt när jag läste det blev jag så glad att jag har tjänsten protectme som skyddar mig mot ID-kapning. Jag älskar ju att handla på nätet och vet inte vad jag skulle göra alla dessa tråkiga dagar om jag inte kunde surfa runt och titta på fina kläder och accessoarer. Brukar ni tänka på vilka sidor ni handlar på? Jag har faktiskt blivit lite mer selektiv då jag hört så mycket om människor som råkat ut för både det ena och det andra.

Köpt jeans online

« Previous post

Leave a Reply