En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

Extrajobb under påsken

Hej!
Hoppas att ni haft en härlig påskledighet. Själv har jag jobbat hela påsken men nu ska jag vara ledig i några dagar. Jag jobbar för ett bemanningsföretag sjuksköterska så därför brukar jag rycka in under de så kallade storhelgerna. Det är då många vill vara lediga, och dessutom så är lönen högre. Jag har inget emot att jobba under påsken dessutom är det så skönt när lönekuvertet kommer. Jag jobbar samma timmar som en vanlig vecka men får typ dubbelt betalt.

Förutom att betala räkningarna så ska jag shoppa lite sommarkläder för pengarna. Fast det absolut första är att köpa solglasögon. Ingen sommar utan ett par nya solbrillor. I år har jag spanat in dessa från Le Specs som jag tycker är så coola.

le specs

Kattglasögon i modern design. De kommer att bli perfekta att ha både på stranden och till en jeansjacka. Jag får vibbar av 60-talet som jag tycker är ett coolt årtionde med modet. Tycker det är snyggt att matcha enstaka detaljer från andra årtionden med moderna kläder.

« Previous post
Next post »

Leave a Reply