En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

En perfekt värdinna

I år ska jag ha mitt livs första stora fest. Det ska bli så spännande. Jag ska fixa en nyårsmiddag för 16 pers. Ni kan gissa om jag är nervös. Kommer förmodligen inte kunna njuta av jul för det är så mycket som snurrar i mitt huvud. Jag vill att allt ska vara helt perfekt. Som en nobelmiddag hemma. Jag går igenom dukning och bordplacering ideligen. Jag har till och med spenderat 3 timmar tror jag på Patroner.se för att hitta det bästa papperet för olika ändamål. Som namlappar på bordet, papper för frågesport och sedan ett bra printpapper för nubbvisor. Det finns papper som tål väta bättre men ett alternativ kan vara att laminera.
nyård
Eftersom jag är en sådan perfektionist och planerare enbart på detaljerna, kan ni tänka er med maten. Alla får ta med eget dricka och sedan har de lämnat 100 kronor var som jag kan handla för. Tänk om jag misslyckas!!! Jag har inte satt hela menyn ännu. Förrätt och efterrätt är klar men varmrätten är jag inte helt hundra på. Jag blir galen. Kanske ska be mamma agera kock hahahha 😀

« Previous post
Next post »

Leave a Reply