En shoppaholics bekännelse

Allt inom shopping

En annorlunda höstvecka

Veckan som gått har varit en riktigt annorlunda höstvecka för mig. För första gången har jag unnat mig en höstresa. Sen jag började jobba inom bemanning sjuksköterskor så tjänar jag ju lite bättre än jag gjort tidigare så jag har haft möjlighet att lägga undan lite och spara till denna resa. Det har varit en helt otroligt härlig vecka. Jag åkte tillsammans med tre av mina nya arbetskamrater och det funkade hur bra som helst. Eftersom vi ändå inte känt varandra jättelänge var man ju lite nervös för hur det skulle funka att vara upp-i varandra dygnet runt i en vecka, men det har gått hur bra som helst. Visserligen är vi ju väldigt nära inpå varandra på jobbet också så man känner ju varandra väldigt ingående redan, men det blir såklart lite annat på en solsemester. Men hur kul som helst har vi haft, party och vila om vartannat, å lite shopping förstås!

Det blev en och annan drink

Leave a Reply